Privé verzekeringen | Veilig en zeker

Woonverzekering

Je woning en bezittingen verzeker je met een inboedel- en een woonhuisverzekering tegen onder andere de gevolgen van brand, inbraak, storm en waterschade. Aanvullend kan glasschade verzekerd worden. Ook bestaat er een complete dekking voor schade door de ‘van buiten komende onheilendekking’. Om ervoor te zorgen dat je nooit onderverzekerd bent, kunnen wij je diverse garantiemogelijkheden bieden.

 

Verkeer | Auto, motor en bromfiets

Voordat je met je auto, motor of bromfiets de weg op gaat moet je een verzekering hebben afgesloten. Verzekeringen zijn er in verschillende dekkingen:

  • WA (wettelijke aansprakelijkheid),
  • WA Beperkt Casco (diefstal, brand, ruitschade en vandalisme meeverzekerd) en
  • WA Volledig Casco (oftewel Allrisk).

Zoals je kunt zien is advies in de verschillende dekkingsmogelijkheden belangrijk. Dit kan tevens je flink wat besparen.

Rechtsbijstand

Aansprakelijkheidverzekering

Met een aansprakelijkheidverzekering verzeker je jezelf en je gezin tegen de financiele gevolgen voor schade veroorzaakt en derden. Gezien de gemiddelde verzekerde bedragen van ruim € 1 miljoen kunnen deze kosten behoorlijk oplopen.

Rechtsbijstandverzekering

Juridische conflicten wil je het liefst vermijden, maar toch kan het voorkomen dat je erin verzeild raakt. Met een rechtsbijstandverzekering kun je dan terugvallen op deskundige juridische hulp zonder daarvoor extra kosten te hoeven maken. Ook hier kun je zelf bepalen welke dekking bij je past.

Reisverzekering

Veilig op reis

Ga je vaak op vakantie of wanneer het je uitkomt. Met de juiste doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar goed verzekerd als je op reis gaat. Daarnaast zijn er verschillende dekkingsniveaus zoals wereld-, ongevallen- of wintersportdekking.

Annulering

Wanneer je onverwachts je reis moet afbreken vanwege ziekte of overlijden kun je de kosten hiervan verhalen op de annuleringsdekking.

Stappenplan reizen Corona

Kan jouw geboekte reis mogelijk niet doorgaan vanwege coronabeperkingen? De Nh1816 heeft een handig stappenplan gemaakt wat u een leidraad kan geven wat u kunt doen en verwachten.

Zorgeloos op reis

Klik hier voor handige informatie.

Uitvaartverzekering

Je wilt er liever niet aan denken, maar er komt een moment waarop je leven eindigt. Om je nabestaanden dan veel zorgen uit handen te nemen kun je nu alvast een uitvaartverzekering afsluiten. Deze zijn er in alle soorten en maten, zodat er uiteindelijk een verzekering uitkomt die precies pas bij jouw persoonlijke wensen.