Gaaan

Wil je graag een nieuwe auto maar weet je niet wat voor jou een slimme keuze is?
Kopen of Leasen? Of wil je misschien elektrisch gaan rijden?
Naast je woonlasten is mobiliteit een grote kostenpost in het huishoudboekje. Omdat onze adviseurs vertrouwd zijn met het adviseren op basis van maandlasten, kunnen zij jou nu ook adviseren over welke mobiliteit past bij jouw wensen én financiële situatie.

Voordelen van private lease
✔ Goedkoper dan kopen
✔ Lage verzekering en geen onverwachte kosten
✔ Gebruikssporen zijn acceptabel
✔ Bouw schadevrije jaren op
✔ Heb zelf de kosten in de hand
✔ Iedereen mag in je auto rijden
✔ Opzeggen kan wél

Alles is inclusief
Bij private lease betaal je het tanken zelf. Een krasje of onderhoud? Geen zorgen, dat is inclusief. Ook de wegenbelasting en verzekeringen zijn meegenomen in het maandbedrag.

Flexibel contract
Bij persoonlijke omstandigheden kun je direct en zonder extra kosten het leasecontract beëindigen. Denk aan arbeidsongeschiktheid, scheiding of overlijden.

Het lage maandbedrag
Door de schaalvoordelen die Gaaan® heeft bij private lease zijn onze kosten voor aanschaf en onderhoud laag. Ook de verzekeringskosten zijn voor particulieren veel hoger. Daardoor ben je verzekerd van een laag maandbedrag.

Schadevrije jaren blijven behouden
De verzekering staat bij private lease niet op jouw naam. Aan het einde van de leaseperiode kun je wel een schadevrij-rijden verklaring aanvragen bij Gaaan®. Met deze verklaring kun je dus je schadevrije jaren gewoon meenemen.

Met meerdere mensen in de auto rijden
Jij bepaalt wie er in jouw auto rijdt, maar jij blijft altijd het aanspreekpunt voor Gaaan®.

Benieuwd naar meer?
Wil je meer weten over private lease of zakelijk leasen voor jouw bedrijf? Neem contact op met een van onze erkende adviseurs voor vrijblijvend en onafhankelijk advies via [telefoon of e-mail] of kijk voor meer informatie op www.Gaaan.nu.