Over ons

Jos Hegeman

Financieel Adviseur

Na diverse jaren als financieel adviseur bij een grote verzekeraar gewerkt te hebben en vervolgens voor een plaatselijk verzekeringskantoor, liep ik een beetje vast. Voor mij betekent werken veel meer dan een goede boterham verdienen. Ik wilde graag persoonlijk en intensief contact met cliënten, hen helpen en goed adviseren. Ik besefte dat ik graag zelf een verzekeringskantoor wilde beginnen om mijn visie en persoonlijke aanpak te realiseren. In 2006 ben ik mijn eigen verzekeringskantoor begonnen, Jos Hegeman Verzekeringen en Hypotheken.

Samen met cliënten bekijk ik graag hun wensen en mogelijkheden, om het nemen van nieuwe stappen in hun leven te realiseren en begeleiden. Bijvoorbeeld het kopen van een huis of het financieren van een verbouwing.

Je goed verzekeren, het goed in kaart brengen van je persoonlijke situatie en behoeften, is een kwestie van maatwerk. Pas op het moment dat er schade is, realiseren cliënten dat een “standaard verzekering” zonder persoonlijk advies, niet wenselijk kan uitpakken!

Mijn verzekeringskantoor is een no-nonsense kantoor waar de cliënt centraal staat. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek over verzekeringen, hypotheken, leasen, sparen en lenen. Dit gesprek kan bij mij op kantoor plaatsvinden maar ook bij u thuis, overdag of ’s avonds.

Danique Perschneck

Administratief/ Commercieel Medewerker

Google reviews