Inkomen

Je inkomen is zeer belangrijk voor je levensstandaard en de keuzes die je maakt in het leven. Maar als dat inkomen wegvalt, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid, kun je een probleem hebben. Wij zorgen ervoor je te laten inzien wat deze gevolgen zijn en hoe je dit kunt opvangen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een betaalbare en goed verzorgde verzekering waarmee je je inkomen op peil kunt houden in geval van arbeidsongeschiktheid. Zelfs uw woonlasten en andere vaste lasten zijn mee te verzekeren.

Werkloosheidsverzekering

Kom je zonder werk te zitten, dan zit je na verloop van tijd zonder inkomen. Of in ieder geval een inkomen dat een stuk lager is dan wat je gewend bent. Ook hiertegen kun je je verzekeren.

Pensioen

Wellicht denkt u nog helemaal niet aan uw pensioen. Omdat het nog lang duurt misshcien, of omdat u zich er niets bij voor kunt stellen. Toch kunt u niet vroeg genoeg beginnen met het opbouwen van uw pensioen. Dit scheelt u namelijk behoorlijk in kosten. Bouw zelf uw pensioen op en neem uw toekomst in eigen handen.

Wij kunnen u helpen uw pensioen inzichtelijk te maken. Tevens kunnen wij u oplossingen bieden mocht u een pensioentekort hebben of u zich aanvullend wilt verzekeren.

Wij adviseren u uw persoonlijk pensioenoverzicht te bekijken op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Wij kunnen u helpen met het ‘lezen’ van uw pensioenoverzicht.

Overlijdensverzekering

Deze verzekering keert bij overlijden een vooraf afgesproken bedrag uit. De hoogte van het bedrag en de looptijd van de verzekering stemmen we samen af naar de behoefte ervan. Tevens kun je een overlijdensverzekering koppelen aan je hypotheek. Mocht je komen te overlijden dan zal de verzekering een bedrag uitkeren die wordt afgelost op de hypotheek. Hierdoor zullen de hypotheeklasten minder worden of komen te vervallen voor je partner. Wij kunnen je helpen met het afstemmen van de juiste verzekering hiervoor.